Over ons

Over ons

Laakbike is de fietsenwinkel aan de rand van het centrum van Den Haag voor nieuwe fietsen, fiets reparaties en fietsonderhoud. Ons assortiment bestaat uit zowel betaalbare als kwalitatief goede fietsen. Dit combineren wij daarnaast met verregaande dienstbaarheid en service.

Wij heten u van harte welkom om onze vestiging aan het Jonckbloetplein in Laakkwartier te bezoeken wanneer u opzoek bent naar een nieuwe of goedkope/tweedehands fiets.

Naast dat wij de fietsenwinkel zijn voor uw nieuwe fiets, kunt u ook bij ons terecht voor fiets accessoires, fietsonderhoud of fietsreparatie.

In Den Haag en Rijswijk bieden wij u de mogelijkheid om uw fiets thuis te laten ophalen. Na de reparatie wordt uw fiets weer gratis thuis afgeleverd. U betaald alleen de reparatiekosten. Wij willen natuurlijk voorkomen dat u voor onverwachte kosten komt te staan. Daarom geven wij u altijd eerst een kostenschatting.

Bij goedkeuring op de kostenschatting komen wij uw fiets zo snel mogelijk ophalen en na reparatie weer keurig gerepareerd afleveren. Ook buiten Den Haag en Rijswijk is het mogelijk uw fiets te laten ophalen. Voor deze service vragen wij u een kleine bijdrage. Voor eventuele vragen of onduidelijkheden kunt u hiervoor te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Maak kennis met het Team van Laakbike

Laakbike is in 2010 opgericht door Sebahattin Gumus, de eigenaar van de zaak.

Voor de werkzaamheden wordt hij ondersteund door Tolga Mut, verkoopmedewerker en monteur en Ibrahim Dyivril ook monteur. Samen vormen zij een sterk team dat op alle vlakken de kennis en ervaring draagt om u te voorzien van een kwalitatief uitstekende fiets!