Laak Bike, voor uw fiets reparatie in Den Haag

Laakbike, voor uw fiets reparatie in Denhaag

reparaties

Bij Laakbike kunt u naast het aanschaffen van fietsen ook terecht voor het repareren van uw fiets. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een elektrische fiets, lifestyle fiets of transportfiets, u bent van harte welkom in ons filiaal in Denhaag als u een mankement aan uw fiets heeft. Onze deskundige monteurs staan klaar om uw fiets zo snel mogelijk weer in orde te maken terwijl u wacht. 

In Denhaag en Rijswijk bieden wij ook de mogelijkheid uw fiets gratis op te halen. Vervolgens kunnen wij uw fiets na de reparatie ook weer gratis thuis brengen. Het maakt voor een fietsreparatie niet uit of deze is aangekocht in de winkel, webshop of zelfs bij een andere winkel. Wij helpen u graag verder!

Tarieven fietsreparatie

Of het nu gaat om bijvoorbeeld een lekke band of kapotte verlichting, Laakbike is uw fietsenmaker in Denhaag! Hieronder treft u de prijzen voor de verschillende onderhoud- en reparatiediensten. Ziet u uw reparatie hier niet tussen staan? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

ReparatiePrijs
Rem afstellen€ 15,00
Remblok€ 15,00
Versnelling afstellen€ 20,00
Versnellingsset compleet€ 32,50
Ketting afstellen€ 15,00
Binnenband€ 17,50
Verlichting nakijken€ 10,00
Losse verlichting€ 15,00
Losse verlichting achter€ 10,00
Remkabel (binnen & buiten)€ 15,00
ReparatiePrijs
Remset compleet (met kabel)€ 32,00
Versnellingskabel (binnen & buiten)€ 17,50
Tandwielen vanaf€ 20,00
Nieuwe ketting€ 25,00
Binnenband€ 17,50
Buitenband€ 25,00
Binnen- en buitenband (samen)€ 37,50
Zadelpen€ 20,00
Slag eruit halen€ 35,00

Naast fietsreparaties kunt u bij onze fietsenwinkel in Denhaag ook terecht voor onderhoud of leenservice. Kijk op onze website voor meer informatie over onze service en diensten.

Snel een afspraak maken?

    Jt van Ees

    Voorband vervangen elektrische fiets en voorremblokken vervangen. Belde om 9.30 en kon gelijk komen. Werd om 11.00 uur gebeld dat mijn fiets klaar was. Kortom dik tevreden! Prijs ook prima, hier ga ik naar toe als ik wat heb met m’n fiets in de toekomst.

    Emirhan Sakarya

    Ben langs geweest voor reparatie. Ik kreeg een schone en nette fiets weer terug waar de reparatie perfect was gedaan. Doet z’n werk goed , snel en schoon natuurlijk. Heel klantvriendelijk. Beste fietsenwinkel die ik ken. Ga zeker langs.