Fiets huren Denhaag voor een redelijke prijs!

Fiets huren Den Haag voor een redelijke prijs!

Wilt u graag Den Haag ontdekken of heeft u gewoon tijdelijk een fiets nodig? Bij Laak Bike kunt u terecht voor het huren van een fiets voor 1 of meerdere dagen. Onze winkel is gevestigd vlakbij het centrum van Den Haag, wel zo makkelijk als u graag de stad wilt verkennen! Wij verhuren onder andere stadsfietsen met versnellingen tegen een scherpe prijs. Heeft u interesse in het huren van een fiets? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Kosten fiets lenen Den Haag

Bent u van plan een fiets te lenen voor 1 of meerdere dagen? Wij staan graag voor u klaar! U leent al een stadsfiets met versnellingen voor slechts €13,50 per dag! Indien u van plan bent een fiets voor meerdere dagen te lenen raden wij aan contact met ons op te nemen zodat wij u direct inzicht kunnen geven over de beschikbaarheid van onze leenfietsen.

Niet alleen voor leenservice, maar ook fietsreparaties en fietsonderhoud bent u bij Laak Bike aan het juiste adres! Ons ervaren en deskundige personeel helpt u graag verder!

Bent u opzoek naar een nieuwe fiets? Kijk dan eens op onze website! Wij hebben een breed assortiment aan onder andere elektrische fietsen, lifestyle fietsen en transportfietsen. Uiteraard bent u ook welkom in onze fietsenwinkel gevestigt nabij het centrum van Den Haag!

Fiets huren formulier